RICO2010Afis.gif

RICO 2010 la final

 

Duminica 18 aprilie s-a incheiat cu bine editia a 5-a a concursului de escalada sportiva ” Rimetea Climbing Open” organizat pe Coltii Trascaului localitatea Rimetea judetul Alba.

In ciuda prognozelor meteo nefavorabile si a ploilor abundente din zilele ce au precedat evenimentul, s-au intalnit un numar impresionant de cataratori. Chiar daca la concurs s-au inscris doar aprox 55 de participanti, ceea ce a usurat mult munca organizatorilor, peretii din zona au fost efectiv luati cu asalt, justificand pe deplin munca depusa in promovarea acestui gen de sport aici pe Coltii Trascaului.

Competitia a adus arealului inca 30 de trasee noi din care 26 au fost introduse in concurs, avand grade de dificultate cuprinse intre 6 si 10.

Clasamentul este urmatorul:

Juniori:     

locul    1- Nagy Lehel Botond

                        2- Nagy Hanna

                        3- Nemet Laszlo

Senioare:

locul   1- Pogacean Cristina

                       2- Enache Catrinel

                       3- Mot Ruxandra

                       4- Racu Diana

Seniori:

Aici lupta a fost extrem de stransa, pentru locul 2 ajungand ca 5 dintre participanti sa aiba punctaj egal reusind sa catere toti cate 24 de rute pana in gradul 8+; Locul 1 s-a adjudecat clar in favoarea celui care a reusit catararea rutei de 9+ . Departajarea s-a facut pe unicul traseu neurcat, de grad 10 in functie de inaltimea la care s-a ajuns. Aceasta s-a  validat de catre un juriu , contestata insa prea tarziu, cand totul era decis. Cu totii au fost de acord ca aceasta departajare a dovedit din plin motivatia mai mare sau mai mica a acestor cataratori de mare valoare.

locul 1- Bogdan Rus

                     2- Chira Romeo

                          Stancescu George

                          Stoica Lucian 

                          Amzaroiu Viorel

                          Anghel Dan   

Clasament general

Lista traseelor

Multumiri inca odata tuturor participantilor si suporterilor ce ne-au dovedit inca odata ca munca noastra nu a fost in zadar.

Evenimentul nu ar fi avut loc fara sponsorii: ALTISPORT reprezentat prin  dl. Levente Mosonyi si ATTA reprezentat prin Engy Lajos ,firme de echipament sportiv din din Cluj Napoca.

Multumim arbitrilor: Roketu (Ciuflea Radu), Robi (Robert Nemet), Sorinel (Sorin Barbos), Meme (Marcel Fodorean), Levi (Levente Josza), Miha (Mihaela Perlea), Atti ( Attila Szocs), Zemi (Radu Zemianschi).

Designul evenimentului- Bartha Lorand, Perlea Mihaela.

Amenajatori trasee: Adrian Munteanu, Josza Levente, Mircea Ursut, Cristian Rete, Radu Zemianschi.

Organizatori- Adrian Munteanu, Radu Zemianschi, Mihaela Perlea.

 

Speram sa ne vedem si la anul!