RIMETEA CLIMBING OPEN 2009 (RICO 2009)

 

La finalul editiei a 4-a RICO cuvintele sunt practic de prisos. Chiar daca frigul crunt a incercat descurajarea concurentilor, realizarile sportive au fost de exceptie. Excelenta pregatire sportiva, tenacitatea si stoicismul acestora, spiritul de echipa sunt doar cateva dintre calitatile participantilor. Despre respectul reciproc, dar mai ales cel fata de natura, jos palaria!

O implicare de exceptie a avut-o Serviciul Public Salvamont Alba care, prin intermediul formatiei Aiud, ne-au sprijinit cu trup si suflet, pe aceasta cale dorind sa multumesc inca odata prietenului nostru Oniga Emil, seful formatiei Aiud.

Tuturor organizatorilor si celor implicati din gasca noastra, mii de multumiri, dovedind inca odata ca faptele conteaza.

Multumiri zecilor, poate sutelor de prieteni sau necunoscuti prezenti la eveniment ce ne-au ajutat moral, chiar daca au fost cu bicicletele, parapantele, la drumetii sau catarat in alte zone, dar care inainte si dupa competitie au fost alaturi de noi, ajutand cand a fost cazul.

 

Bilantul RICO 2009

        84 participanti

o       62 seniori

o       14 senioare

o       8 juniori

        25 trasee din care toate au fost parcurse

        S-au premiat: 10 seniori, 5 senioare, 4 juniori

 

Ne cerem scuze pentru eventualele neconcordante aparute in clasament. Nu s-au putut face duble verificari deoarece nu toti concurentii au predat arbitrilor fisele de parcurgere.

 

Clasament

Lista traseelor

Organizatori

        Adrian Munteanu

        Radu Zemianschi

        Mihaela Perlea

 

Amenajatori trasee

        Adrian Munteanu

        Levente Jozsa

        Radu Zemianschi

        Sorin Barbos

 

Arbitri

        Levente Jozsa (Levi)

        Robert Nemeth (Robi)

        Sorin Barbos (Sorinel)

        Ovidiu Pop (Popicu)

        Calin Popa (Strambu)

        Radu Ciuflea (Roketu)

 

Multumiri

 

Ne vedem la anul, dar pana atunci, cu incredere, trimiteti emailuri pe adresa amunteanu66@gmail.com in vederea imbunatatirii etapei viitoare!

 

Succes participantilor la HCO 2009!